ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφή μπορεί να λάβει χώρα, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος από το προιόν, μέσα σε 12 ημερολογιακές μέρες, αρχής γενομένης της επομένης από την παραλαβή του προιόντος, με έξοδα του ίδιου του πελάτη. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως παρελήφθη και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), ήτοι η εταιρεία θα δεχτεί την επιστροφή ΜΟΝΟ ΕΑΝ δεν υπάρχει ζημιά ή φθορά, δεν έχει φορεθεί, πλυθεί, και εφόσον το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς του, κατόπιν γραπτής ενημέρωσης και επικοινωνίας με την εταιρία. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που επιστρέφονται κατά λάθος.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διατηρηθεί η απόδειξη αποστολής/ταχυμεταφοράς μέχρι να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής και να λάβετε ένα email από εμάς που δηλώνει ότι λάβαμε την επιστρεφόμενη αποστολή σας 

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή/επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης από την εταιρεία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο +306940825043 ή στείλτε μας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@skinitfashion.gr , προκειμένου όπως η οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή καταστεί εφικτή. Στην επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να αναγράφετε τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Ή ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ 

Ξενάρχου 13 , Ζωγράφου 

15771, Ελλάδα

Τηλ:   +306940825043


Για πελάτες εξωτερικού

Ένας φόρος χρεώνεται όταν μια παραγγελία διασχίζει τα σύνορα της χώρας και πρέπει να πληρωθεί από τον πελάτη που υπέβαλε την παραγγελία. Λόγω του γεγονότος ότι οι πολιτικές και τα τελωνειακά τέλη διαφέρουν σημαντικά από χώρα σε χώρα, συνιστούμε να προβεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος σε επικοινωνία με το τοπικό τελωνείο για περισσότερες πληροφορίες. Σημειωτέον ότι τα τελωνειακά τέλη ενδέχεται να επηρεάσουν τον χρόνο παράδοσης.