Τρόποι αποστολής

Ελλάδα

Για τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται στις 10-12 εργάσιμες μέρες, δεδομένου ότι τα ρούχα μας είναι μοναδικά κομμάτια on demand. Ο τόπος αποστολής τους επιβεβαιώνεται με την αποδοχή της παραγγελίας από την Εταιρεία. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μέσω της ACS courier προς όλη την Ελλάδα με επιβάρυνση  + 8 ευρώ.

Κύπρος

Για τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες, ο χρόνος παράδοσης που ορίζεται είναι 10-12 εργάσιμες μέρες.

Λοιπές χώρες εξωτερικού

Για αποστολές εκτός Ελλάδας και Κύπρου τα έξοδα αποστολής θα υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης. Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 10-12 εργάσιμων ημερών. Ενδέχεται να προκύψουν επιπλέον χρεώσεις λόγω δασμών, εκτελωνισμού, δασμών, συναλλαγματικών ισοτιμιών ή άλλων ιδιαιτεροτήτων που σχετίζονται με κάθε χώρα, για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση της παραγγελίας, ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος συναινεί στην κοινοποίηση των προσωπικών στοιχείων του ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, στην ACS courier. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση, εάν τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν στη φόρμα είναι λανθασμένα. Επιπροσθέτως, δέον όπως τονιστεί ότι οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.