Συλλογή βασισμένη στο μαύρο, χρυσό και κόκκινο χρώμα , που παρουσιάστηκε στο catwalk του Gala Night του Feeric Fashion Week, στο Sibiu (Ρουμανία), στις 22 Ιουλίου 2022. Η συλλογή βασίζεται στους χαρακτήρες του θεατρικού έργου “One Night in Eden”, γυναίκες που λάμπουν στο σκοτεινό κόσμο της νύχτας, κρύβοντας πολλά μυστικά.  Ρούχα βραδινά για ιδιαίτερες εμφανίσεις όπως μαύρο φόρεμα κοκτέιλ με layer από vintage faux leather, φούστα σε ίσια γραμμή και τελείωμα στο γόνατο σε μαύρο χρυσό με βολάν και κρόσσια, φόρεμα μάξι από βινύλ, σκίσιμο στο πλάι και ανοιχτή πλάτη με μακριές τιράντες, τοπ από μαύρο ραζμιρ με μακριές τιράντες μπροστά κλπ.

BIRIQ

Tοπ από μαύρο κρεπ σατέν με μακριές τιράντες που κατεβαίνουν χαμηλά. Κλείνει με μαύρο μεταλλικό φερμουάρ από πίσω.

BLOEM

Φόρεμα σε ίσια γραμμή πάνω από το γόνατο από κρεπ σατέν ραζμίρ, που κλείνει με μεταλλικό φερμουάρ πίσω. Τα βολάν, κατασκευή μουλάζ πάνω στο ρούχο, είναι από οργάντζα, τούλι και δαντέλα σε μαύρο και κόκκινο.

LAQ

Top από καμπαρντίνα με γεωμετρικά κοψίματα μπροστά που κλείνει με κόπιτσα στο πλάι και μανίκια από δαντέλα σε μαύρο-χρυσό.
Φούστα από μαύρο-χρυσό κρεπ με κρόσσια στο βολάν.

GIN

Στράπλες φόρεμα με τελείωμα πάνω από το γόνατο από μαύρο κρεπ σατέν, που κλείνει με μαύρο μεταλλικό φερμουάρ πίσω. Από πάνω συνδυάζεται με έξτρα layer από λεπτή δαντέλα-δερματίνη vintage.

ROSINE

Μάξι φόρεμα από μαύρο βινύλ, με δέσιμο σε ασημί με γεωμετρικές λεπτομέρειες, σκίσιμο στο πλάι μέχρι το μηρό και ανοιχτή πλάτη.

IGO

ΤΟΠ: Vintage δερματίνη με μεγάλο άνοιγμα που κλείνει με κόπιτσα στο λαιμό και μανίκι από δαντέλα σε μαύρο και κόκκινο. Συνδυάζεται με μαύρο μπουστάκι
κρεπ σατέν που κλείνει μπροστά με μαύρο φερμουάρ μεταλλικό.
ΦΟΥΣΤΑ: Vintage δερματίνη με βολάν σε μουλάζ στο πλάι από οργάντζα και τούλι σε μαύρο κόκκινο και κλείσιμο με μεταλλικό φερμουάρ στο πλάι.

DIDA

Tοπ από διάφανη μαύρη χρυσή δαντέλα με χρυσές λεπτομέρειες και κούμπωμα κάτω από λαιμό
Φούστα μαύρη από κρεπ σατέν ραζμίρ έως το ύψος του γονάτου. Εxtra layer από χρυσό τζιν με γεωμετρικό κόψιμο.

BLENK

Τοπ από κρεπ σατέν και λεπτομέρειες από ελαφριά καμπαρντίνα σε μαύρο-χρύσο και διπλά μανίκια (κρεπ σατέν και μαύρη-χρυσή δαντέλα).