Η συλλογή ονομάζεται “Blazed”, δηλαδή “Λαμπερή”. Είναι εμπνευσμένη από το βραβευμένο μυθιστόρημα φαντασίας «The Dark Race», όπου ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με έναν κόσμο που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική. Προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει, έρχεται αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του και βαδίζει ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, Σε αυτόν τον ονειρικό κόσμο, το χρυσό χρώμα λάμπει σαν φλόγα. Η συλλογή έχει επιρροές από ρετροφουτουρισμό, glam rock, punk rock & ecclectism. Η συλλογή αυτή παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Βουδαπέστης.

Flamego

Design φούστα μέχρι το γόνατο από χοντρό faux leather, μεταλλικό φερμουάρ πίσω, φαρδιές τσέπες και δέσιμο μέχρι επάνω το λαιμό. 

Kengi

Φόρεμα από μαύρο κρεπ σατέν μέχρι το γόνατο, με design στην πλάτη, κλείσιμο με φερμουάρ πίσω και φαρδιές μανσέτες στα μανίκια και γιακά, και τα δύο από χρυσό faux leather.

Elyse

Σακκάκι με γεωμετρικό design στους ώμους, από μαύρο κρεπ σατέν, κλείσιμο μπροστά με κόπιτσα.

Zlato

Design top από δέρμα και μανίκια με κρόσσια από faux leather, που κλείνει με μεταλλικό φερμουάρ πίσω. Δένει με ζώνη. 

Akazu

Φόρεμα σε στενή γραμμή από λευκό του πάγου ντουσέζ φοδραρισμένο, ασύμμετρο που φτάνει έως το γόνατο η μακριά του πλευρά, με γιακά μάο από χρυσό faux leather και ένα μανίκι.

Oltin

Φούστα σολέιγ μέχρι το γόνατο από ντουσέζ λευκό με φερμουάρ στο πλάι.